2018-04-11 10:53:23• hírek • Bede Emőke

Megdöbbentette osztálytársait a tinédzser lány halála

Még legközelebbi barátait is megdöbbentette annak a lánynak a halála, aki kedd reggel zuhant ki egy tömbház negyedik emeleti teraszáról. Annál is inkább, mivel a legtöbb jel arra mutat, nem véletlen baleset történt.

A Nicolae Steinhardt Ortodox Líceum diákját iskolatársai mosolygós és szorgalmas lányként ismerték, épp ezért az egész iskolaközösség döbbenten vette tudomásul a hírt, Patricia már soha nem ül vissza az iskolapadba. Mi több, egyre több jel utal arra, hogy a fiatal lány önként vetett véget életének.
 

Mint kiderült, hogy a lány nagymamájával volt otthon a tragikus reggelen. A fürdőben levő asszony már csak a zuhanás hangjait hallotta, unokája azonnal életet vesztette. Bár a mentők pár pillanat alatt a helyszínre értek, már ők sem tudták megmenteni Patriciát.
 

A lány közösségi oldalán tucatnyi részvétet kifejező üzenet jelent meg, a 16-os lakónegyedben található tömbház előtt pedig mécsesekkel és virágokkal emlékeztek rá. Arról, hogy pontosan miként történt a tragédia, a rendőrségi nyomozás végén lehet majd biztosat mondani. Azonban Patricia több barátja is úgy gondolja, hogy a végzetes tett mögött szerelmi bánat állhatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: